maanantai 21. toukokuuta 2012

Simpukkaa

Ostin Helmetin kirppikseltä herkullisia simpukkahelmiä. Ovatko sitten simpukan kuorta vai helmiäistä vai mitä, tietämykseni on jälleen kerran hyvinkin rajallista.. Puhumme siis simppelisti simpukasta. 

Ihanaiset isot lätkät houkuttivat pussissa ja saivat lopulta kaverikseen pienempiä kolikoita, söpösiä pieniä ruskeita makeanvedenhelmiä, sekä muutaman Preciosa-kristallin. Ja tietenkin hieman korumetallia, eihän meikäläisellä suinkaan aitoihin ole varaa :P


Jokseenkin yhteistyökyvyttömänä kuvausassistenttina toimi mausteteline, joka kyllä yritti auliisti tarjota apuaan jotta koko koru, tai siis molemmat (onhan siinä toki sekä kaulakääty että rannekillutin), pääsisivät jotenkin esiin, mutta äh..  Katsokaa nyt miten pölyinenkin se on. Hyh, kyllä ansaitsee siivooja taas kurinpalautusta.


Kuvaajassahan ei toki ikinä ole vikaa eikä varsinkaan siinä ettei kuvia osaa sitten yhtään käsitellä (tässä tapauksessa rajata, kuten kukaan ei varmasti huomaa että hieman ylimääräistä voisi sivulta leikata), mutta kenties tämänkin oppii kun tarpeeksi monta kertaa mokaa ;) Näkyy siinä kuitenkin se koru!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti