tiistai 12. kesäkuuta 2012

Goodbye, blue skies...

Alkoi Pink Floyd soida päässä kun aloin sinisiä koruja miettimään. Tänään tulee sininen päivitys, väri natsasi fiilikseen.


Todella pitkässä korussa lasi- ja helmiäislasihelmiä, sekä sinisiä isoja pisaroita jotka näyttävät kovasti kiveltä mutten ole kuitenkaan ihan varma. Tunnistaako kukaan?


Kaverina rannekoru joka piti tehdä kolmeen kertaan että saatiin sopivan mittainen :) Vaijeriin on ihanan helppo tehdä, mutta pidentäminen ja lyhentäminen ei olekaan niin yksinkertaista..

Toisena näytille pääsee suloisista pienistä, 6mm muistaakseni, sinisistä lasihelmistä ja hopeoidusta langasta kieputeltu korusetti. Ikivanha tuotos joka syntyi yhtäkkisestä kovasta vimmasta harjoitella kierrettyjä linkkejä. Suhteellisen onnistuneita, vaikka itse sanonkin. Hopeointi ei näemmä ole ihan kestänyt.


Jotenkin hirmu kivan värisiä helmiä. Sähkönsinisiä.


Tänään oli korvistalkoot. Muistaakseni 6 paria valmistui. Järkyttävää. Pitäisköhän aloittaa oma virallinen 101 paria -projekti.. Näistä kuvia huomenna kun saa päivänvalossa kuvattua. Puoli yhdeksään saakka illalla hiottu viimeistä paria johon en ole lainkaan tyytyväinen ja joka taitaa mennä ainakin osittain huomenna uusiksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti