sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Palluroita

Ensimmäisenä rannekoru joka on valmistunut jo pieni ikuisuus sitten, olen vain ollut henkisesti hieman liian kesälomalla saadakseni julkaistua juuri mitään.. Sopivia jakajia ei meinannut millään löytyä, mutta sitten muistin että pirulainen, minähän olen ostanut vuosia sitten kirkaslasisia jakajia kahdelle vaijerille. Alkaa ihme kyllä päästä käyttöön vaikka ja mitä männävuosilta kun vähän yrittää.

Koruun tuli kolme riviä ja se menee hieman "ryttyyn" korunjakajien takia. Lukko on ihanan helppokäyttöinen putkilukko, mutta jälleen kerran suunnitelma oli hieman vaillinainen, sillä olisi sopinut ottaa huomioon, että kun koru on ranteessa aika tiukka, isot pallurat asettuvat hieman hassuihin kohtiin jos lukon haluaa pitää piilossa. Olisi siis pitänyt suunnitella se enemmän ranteen muodon mukaan. Mutta kaikkea sitä kait oppii kun tarpeeksi mokailee ;)


Lukosta jää viidestä lenkistä kaksi käyttämättä, mutta se näkyy yllättävän vähän. Mietin ensin että laittaisihin niihin jotkut pikkuhelmet roikkumaan mutta eipä tuota näytä tarvitsevan. Kuvassa näkyy aika paljon selkeämmin kuin kädessä nuo tyhjät paikat ;) 

Väreinä korussa on vihreää ja turkoosimman vihreää. Lasibiconit pyöreiden seassa olisivat olleet kauniimpia kristalleina, mutta sopivaa sävyä ei varastossa ollut eikä budjetti anna myöden laajentaa yhtään mitään.. Nyt ovat vähän valjuja, mutta kelpaavat.


Seuraavissa korviksissa on taas sellainen innovaation helmi toteutettu että huh huh :) Halusin roikkuvaa, ketjua, erilaista, kolmiomuotoa, sekä näyttävät, kauniit helmet. Näihin ajattelin ensin putkimallisia helmiä, ehdokkaina kävivät kauniit kukkalamppuhelmet jotka pääsivätkin ihan omiksi yksinkertaisiksi korviksikseen, pari päivitystä sitten esitellyt. Samasta pussista löytyi sitten nämä ihanan isot, pulleat lasihelmet, jotka ovat aika painavat, mutta ihanan väriset ja näyttävät. Helmestä menee läpi piikki johon kiinnittyy ketju, joka menee vapaasti putkentapaisen läpi. Viritelmä pääsee siis pyörimään vapaasti. En ole vielä käytössä kokeillut miten toimii mutta uskon että näyttävät ihan kohtuullisilta vaikka vähän liikkuisivatkin.


Ja ehkä nyt otan haasteeksi itselleni saada uusia kuvia koneelle ja sitä kautta tännekin. Myös uusia korviksia voisi taas tehdä kun ihana kirppis myi taas ison pussillisen koukkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti