torstai 12. heinäkuuta 2012

Pikkumuumeja ja hempeää

Ensimmäisten korvakorujen helmet muistuttavat kieltämättä hieman muumeja, kuten koko perheeni minulle niin ystävällisesti heti osoitti :) Toisaalta, mitä enemmän tuijotan tuota kuvaa, sitä vahvemmin näen helmissä pieniä haamuja. 

Kauniit makeanvedenhelmet ovat keskenään aivan ihanan eri- ja monimuotoisia. Kiilto on aivan upea. Ketjut ja pikkuosat ovat hopeoituja, mutta näissäkin hopeiset koukut. Ei niin näyttävät, mutta kuitenkin hienostuneet ja omasta mielestäni juuri helmien "aidon" näköisen ulkonäön takia arvokkaan vaikutelman itsestään antavat.

Toivottavasti ketjut eivät hinkkaa helmen pintaa. Huoli jonka ymmärsin itselleni herättää luonnollisesti vasta ensimmäisellä käyttökerralla..


Näiden helmien merkistä ja mallista en jälleen kerran tiedä mitään. Miten tuntuukin että tämä on hyvin yleinen lause, koskien noin 80% käyttämistäni kivistä.. Jotain kauniin haalean liloja joka tapauksessa ovat. Voisin veikkailla, mutten uskalla kun en kuitenkaan tiedä mitä arvailla. Näissä taitaa kaikki osat olla hopeoituja. Ovat ihanan kevyet ja pitkät, neliöt noin sentin halkaisijaltaan joten sirot ovat vaikkakin näkyvät pituutensa puolesta.


Pahoittelen epäselvää kuvaa. Tausta ei näemmä ollut paras mahdollinen näille. Enkä ollenkaan arvosta sitä että heti ylimmän helmen kiinnityksessä näkyy kovin selkeästi miten langassa on tyhjää. En tee koskaan, ja alleviivaan todella sanaa koskaan, näitä yksinkertaisia linkkejä, mutta näihin halusin siroutta jota ei kierteisillä saa. Harjoituksessa meni jokunen pätkä hukkaan ja voi olla että koruperfektionisti minussa pakottaa itseni tuonkin vielä joskus vaihtamaan, mutta annettakoon anteeksi harjoituskappaleen nimissä vielä tällä hetkellä. Thank Jeebus hopeoidusta langasta, koskaan ei olisi varaa tehdä hopeasta sellaisia koruja joihin voisi itse olla tyytyväinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti