tiistai 5. maaliskuuta 2013

Paluu

Ja tosiaan kuten ehkä huomaatte te kävijäni harvat mutta uskolliset, on blogin ulkoasu uudistunut, mutta sisältöä voin toivottavasti tarjota jatkossakin ja kenties hieman.. krhm.. tiheämpiä päivityksiä kuin tässä viime kuukausina.

Helmetissä oli jo lähes perinteiseksi muodostunut koruswappi helmikuussa johon itsekin jälleen rannekorulla osallistuin. Tottakai maailmalle lähtevät korut pitää yrittää kuvata (kuten olen jättänyt suurimmalle osalle syksyllä ja talvella valmistuneista vähäisistä yksilöistä tekemättä..), ja tämä lienee oikea foorumi julkaista todistusaineistoa paitsi kiertoon laittamastani tekeleestä, myös tietenkin saamastani kaunottaresta!

Tässä siis ihan uskomaton siemenhelmipläjäys joka postilaatikkoon saapui viime viikolla


Kuva on tumma koska tämä piti tietenkin ottaa tänä iltana pimeässä keittiössä.. Kuvista ylivoimaisesti tummin oli myös tietenkin se, josta saa parhaan kuvan koko korusta, joten tämä kelvatkoon. Minkäänlaista kuvankäsittelyohjelmaa ei luonnollisesti uudelta koneelta löydy, mutta nyt sentään ensimmäiset kuvat siirretty!

Koru on siis erittäin runsas rannekoru jonka saa sopivasti kiristeltyä itselle sopivaksi. Lisäksi suunnittelin tekeväni ketjunpätkän pidennykseksi, jotta korua voi käyttää myös kaulassa. Siemenhelmistä löytyy niin kirkasta, mattaa kuin hopeasisusta, sekä seassa isompia kirkkaita, valkoisia ja sinisiä helmiä, plus tekijän kuvailun mukaan hopeakorusta purettuja ohuita ja niin kuvaan sopivia lehtiä. Alemmassa kuvassa näkyy yksi ainakin jotenkin.


Minulla tuli korusta heti mieleen luminen kuusi josta paksut lumimassat valuvat alas painaen oksia kohti maata. Sinertävät osiot korussa luovat kuvaa hämärtyvästä talven alkuillasta. Vaikka kevättä kovasti odotan, on korusta tuleva mielikuva kieltämättä äärimmäisen kaunis maisema ja puhtaan luminen talvi on ehdottomasti yksi kauneimmista vuodenajan pätkistä.

Perään minun maailmalle laittamani rannekoru. Materiaaleina on erilaisia lasihelmiä ja korumetalliosat ehkä lähimpänä antiikkimessingin värisävyä.Suunnattomana silmätikkuna itselleni toimivat vaijerinsuojat jotka ovat harmaata metallia. Lähes jätin pois kokonaan, mutta kestävyyttä ajatellen purin hammasta. Toivottavasti saajaa ei kovasti haittaa moinen värivirhe :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti