keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Swappikoruja

Tahtoo siis sanoa, että pidimme Helmetin jo lähes perinteisen koruswapin, jossa jokainen tekee määrätyn korun, joka sitten lähetetään eteenpäin ja ilmoittautunut porukka saavat jokainen arvalla toisen tekemän ihanuuden. Tällä kertaa aiheena oli rannekoru.

Mun tuotokseni meni eteenpäin niin, etten saanut siitä aikaiseksi otettua kuvaa. Tai sitten se on jossain kamerassa jota en nyt tähän hätään saa näppeihini. Mielestäni kyllä otin kuvan, mutta mutta.. No, tarjoilen teille korun jonka itse swapissa sain. Mielettömän kauniita ja ihanan isoja marmorimöllyköitä ja pikkuisia pinkkejä akaatteja välissä. Mun rimpularanteeseen koru on jopa hieman löysä, joten ajattelin ehkä lisätä yhden pelkän ranneketjun mukaan "kiristämään" vähän :DPiti oikein erikseen laittaa salamalla ja ilman otetut kuvat, sillä tuo kaunis pinkki tulee esiin salamalla paljon realistisemmin kuin toisessa kuvassa.

Lisäksi laitan sitten tämänhetkisen lempikoruni viimein julkisuuteen. Kuva on otettu salamalla, näissä vähän heikoissa vaihtoehdoissa kuvista tuli tässä värit hyvin esiin. Muuten kuva onkin sitten vähän niin ja näin.. Vaikka swappikorusta jonka itse laitoin eteenpäin ei nyt kuvaa ole, tämä on vähän samankaltainen. Tässä 4in1 -korussa on kahta väriä mv-helmiä, ametisteja ja fasettihiottuja onyxejä. Lisänä rengas joka kieputettu hopealankaan, sekä hopeinen lukko. Namm.. 
Korussa jonka laitoin eteenpäin, oli viisi riviä helmiä, joista kolme mv, yksi helmiäislasihelmiä ja yksi hematiittia. Siinä hopeoidut lukko, rengas ja sydänriipus. Ihan nätti, itse kovasti tykkäsin. Asettelussa ja viimeistelyssä tosin kesti pieni ikuisuus, enkä siltikään tiedä istuuko se käyttäjänsä käteen ollenkaan :/ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti