keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kipua

Puudutusaineet ovat kovin mukavia, ei tunnu mitään sillä hetkellä kun jotain tehdään, mutta hitto vie kun vaikutus alkaa lakata. Tunne on ikävähkö.. Jomotusta, polttelua, kirvelyä, kutinaa.. Ai. Selkään kaivettiin reikä josta nyhdettiin, siis todellakin nyhdettiin 20min pienimuotoisessa operaatiossa jotain todella kuvottavan näköistä. Idiootti minä tietenkin katsoin kun lääkäri kysyi 'haluutko nähdä?'.. Mitä tahansa selän lihasta kun käyttää, mitä on yllättävän vaikea välttää, tuntuu viiltävää kipua ja vaikka mitä. Mun tuurilla tuo vielä tulehtuu..

Mitän uutta ei pariin päivään taida saada aikaiseksi mutta kaivetaan arkistoista eräs vanhemmista suosikkikoruista kuvina. Heh, hyvät arkistot.. Yhtenä päivänä kuvattu lähes kaikki kelvollinen mitä varastoista löytyi ;) Mutta tässä siis. HelmiQ:n ihanainen lasihelmisekoitus, intialaisia muistaakseni, lisänä korumetallisia helmihattuja ja välihelmiä sekä pieniä lasihelmiä. Samanlainen sekoitus vielä löytyy, mitäköhän kivaa siitä keksisi kun pystyy taas tekemään.


Luvattoman huonoja kuvia tuli tästä korusta, pakko itsekriittisesti parjata. Omasta mielestäni todella kaunis luonnossa, sävyt ovat ihanan maanläheisiä vaikka värinä on lilan eri sävyt. Koru on myös yllättävän tasapainoinen vaikkakin epäsymmetrinen ja helmet eri kokoisia (onkohan tuo yhdyssana?). Sopivan pitkä myös, itselläni roikkuu reilusti rintakehän päälle eikä jää ihan kaulalle.


Seuraavana vuorossa olisi (jaksamisen rajoissa, eli ehkä huomenna) perehtyä Google Chromeen ja sen asennukseen. Tulikettu on lopettanut ihan totaalisesti yhteistyön hienosti kohta 8v palvelleen läppärini kanssa. Typerys.. Tykkäsin käytöstä, mutta kun ei kerran kelpaa niin ei sitten! Mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti