torstai 31. toukokuuta 2012

Uusi selain

Onpas hankalaa opetella käyttämään jotain uutta. Kaavoihin kangistunut.. Google Chrome otettu käyttöön ja on tämä kyllä vallan outo vaikkakin suhteellisen helppokäyttöiseltä vaikuttaa. Vaan mistä ihmeestä saa tämän todella ärsyttävän oikeinkirjoituksen tarkistuksen KOKONAAN pois päältä?!

Pää on täynnä koruideoita ja korttejakin tekisi mieli tehdä mutta selkää jomottaa ja kaikki lihakset on ihan jumissa, joten ehkä ensi viikolla.. Kaivellaanpa siis taas vanhempia tuotoksia jotta on jotain "uutta" näytettävää. Siispä:

Pari rannekorua

Aivan ihania foliolasihelmiä, isoja ja muhkeita, lisäksi todella hyvän värisiä. Istuu ranteeseen erittäin sopivasti ja huomaa kyllä jos irtoaa, sen verran painaa :)


Toisessa on jotakin oranssia kiveä, ei tarkemmasta hajua. Karneolia? Onkohan siinä noin paljon vaihtelua värissä ja kuviossa..? Veikkauksia saa heittää. Olen ostanut nauhan (heh, eli äiti osti) muistaakseni Espanjasta, tai kenties hovihankkijani toi sen itse reissuiltaan. Joka tapauksessa ihan älyttömän nätti kivi. Pari senttiä halkaisijaltaan olevia kolikoita jotka ovat kaikki aivan erilaisia. Puuvillanauhaan solmittu. Lukko on kyllä epäsiististi kiinni, nauhanpäät pitäisi osata viimeistellä lukon kiinnityksessä jotenkin kauniimmin. Pitänee harjoitella tätäkin lisää.


Tuo puuvillanauhaan solmiminen varmaan onnistuisi nytkin, täytyykin kaivaa vähän sopivia kiviä esiin. Vihertävät ovaalit ovat jo mielessä jos reiät vaan ovat tarpeeksi isoja. Pihteihin ei selkä oikein pysty.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti