keskiviikko 23. toukokuuta 2012

"Vanhempaa" tuotosta

Luonnonkivet ovat vaan niin kauniita. Selailen helmikauppojen sivuja ja ihastelen korukiviä joissa on säröä ja rosoa, epäpuhtauksia ja erilaisia sävyjä ja kuvioita. Kivissä pitää näkyä että ne ovat "eläviä" eivätkä alusta saakka tarkkaan rakennettu teollisuuden tuotos. Lasihelmet ovat kauniita, mutta kivet saavat, jopa pitääkin näyttää "luonnontuotteilta" :)


Tässä korussa on ruusukvartsia (ehdottomia suosikkejani) ja pieniä makeanvedenhelmiä jotka ovat suloisten muotojensa kanssa kuin pienen pieniä täydellisiä perunoita. Yksi lempikoruistani on isommista, erittäin epätäydellisistä makeanvedenhelmistä ja kullatuista osista koottu korusetti jossa helmet sojottelevat eri kohdista törröttäen joka suuntaan ja jossa välihelmet vääntyilevät helmien kulmien ja möykkyjen tieltä ihmeellisiin asentoihin. Ne helmet ovat vain jotenkin niin ihanan eläviä kaikkine koloineen, reikineen ja kolhuineen :) Pitääkin kuvata se lähiaikoina. Jos kamera löytää jostain uudet patterit..

  

 Äärimmäisen tyylikäs kokokuva korusta. Aiemmat postaukset alkoivat hieman harmittaa kun niiden koruista ei oikein saanut minkäänlaista kokonaiskuvaa. Mutta, harjoittelua harjoittelua.

Seuraavasta ei kokonaiskuvaa suostunut tulemaan, kovin ovat vaikeita kuvattavia jotkin yksilöt. Vetoan jälleen siihen ettei kuvaajasta tietenkään ole kiinni tällaiset asiat. Tai kuvaajan mielikuvituksettomuudesta taustojen ja apuvälineiden kanssa joihin asetella koruset nätisti.. Mutta lasi- ja metallihelmiä tässä kiiltelevässä kaunokaisessa.


Keskellä hopeoitu stardust-helmi ja molemmin puolin kovinkin nätit filigraanihelmet. Fasetoidut helmet vaihtelevat kokoa ja muotoa ja niskaa kohti pienenevät, joukossa siemenhelmiä ja hopeoituja pieniä välihelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti