tiistai 12. kesäkuuta 2012

Korvakoruja

Tarkemmin eiliset tuotokset. 7 paria niitä eilen syntyikin, mutta kuvat on vain kuudesta koska yksi pari kaipaa vielä hiomista ja miettimistä miten viimeistely onnistuisi nätimmin.

Teki kovasti mieli käyttää valmiita komponentteja ettei "tarvitse" ideoida alusta saakka itse. Pienimuotoista huijausta.. Tällaisia näistä sitten tuli:

Ensimmäisissä kullatut pohjat joihin kolmeen lenksuun tuli limenvihreää kissansilmälasia.


Tältä näyttää yksittäinen kokonainen korvis:


Näyttääpäs muuten ihan hopeanväriseltä tuo komponentti. Oikeasti on ihan kirkkaan kullan värinen.
 
Näistä seuraavista en oikein tiedä mitä ajattelen. Ovat aika pitkät, jo pelkät hopeoidut pohjat ovat lähemmäs 5cm pituudeltaan. Ihan nätit. Kait.. Mustia lasihelmiä, biconet ovat Preciosa-kristallia ja kieputellut sydämet swarot.


Näissä hassunvärisissä pohjissa on upotettuna pieni kellertävä lasihelmi/kristalli. Kimaltelee ainakin kovasti. Kullatut avokoukut ja pieniä Preciosa-kristallibiconeja kieputeltu korupiikkeihin. Komponentit ovat tosi pienet ja sievät, vain sentin verran halkaisijaltaan.


Todella kellertävän kullatuissa valukomponenteissa fasetoituja oranssihtavan punaisia lasirondelleja ja pieniä punaisia kiviä(?), kuin kitukasvuisia puolukoita. Kullatut avokoukut näissäkin siellä jossain kuvan ulkopuolella.


Näistä tuli hassujen melakorupiikkien takia jotenkin sulkamaiset viritykset. Hopeoitu pohja ja pieniä Preciosa-kristalleja sekä avokoukut. Mahdottoman vaikeat kuvata, luonnossa paljon kauniimmat.


Viimeiset syntyivät välissä siksi, että satuin helmilaatikossa törmäämään näihin ihaniin isoihin lasityynyihin. Väri huusi saada hopeaa (eli hopeoitua..) kaverikseen ja päästä simppeleiksi korviksiksi. Samanmoisia lasityynyjä parissa eri värissä pitäisi vielä jostain löytyä, joten täytyy varmasti niistäkin tehdä korviksia. Jotenkin hirmuisen ihanan muotoisia tuohon käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti