perjantai 6. heinäkuuta 2012

Korvisintoilua

Eilen iski pitkästä aikaa inspiraatio tehdä, tänään jopa kuvata. Tuloksena 10 paria uusia korvakoruja, yhdet viimeistellyt ja yhdet puretut joista syntyi kaksi uutta paria. Lisäksi kuvasaldoon näiden 13 parin lisäksi pääsi viimeisin tuotos ennen näitä, monirivinen rannekoru.

Jottei nyt ihan kaikkia kuvia käytetä kerralla, lähinnä jossa päivitys pysyisi inhimillisen mittaisena, valitaan vaikkapati 4 paria ensimmäiseen julkaisuun. Siispä:


Rouheaa kiveä sekä metallista säihkettä 

Iski vimma tehdä isoja ja roikkuvia korviksia, näyttävämpiä ja erilaisia verrattuna aikaisempaan tyyliini. Otin käyttöön paljon sellaisia kiviä joita en ole vielä muuhun raaskinut käyttää. Korviksilla on helppo korkata nauha, ei mene montaa kerralla ;) Ensimmäisissä Helmetin kirppikseltä hamsteroitua, jälleen kerran. Ihanan rosoista ja huokoista laavakiveä hopeoiduilla osilla.



Korviksista tuli painavat, mutta siinä rajoilla että tottumattomat korvat kestää :)



Lisää rouheaa kiveä. Ihan älyttömän kokoisia kivimolluskoja, reilut 2x3cm, merkistä ei mitään tietoa. Painavat, kauniit, ihanan yksinkertaiset. Kivet ovat tosi kauniin väriset, lisänä vain pienet hopeoidut helmet päissä ja avokoukut.



Näistä stardust-helmillä täytetyistä renkaista tuli ihanan hienostelevat vaikkakin yksinkertaiset. Helmissä on mahtava kimallus ja isoreikäiset helmet pysyvät sopivasti aina oikeaan suuntaan osoittamassa vaikka lukko-osa pyörähtäisi mihin. Ontot helmet ovat myös mahdottoman kevyitä, ihanan huomaamattomat, vaikka testissä huomasin että hassu suhina kuuluu kun helmet liikkuvat renkaassa :)



 Tämän päivän postaukseen viimeisenä pääsee uudet ehdottomat suosikkini. Ensimmäiset tekemäni korvikset, tai oletettavasti ensimmäinen minkään asteinen korullinen tuotos jossa ei ole yhtäkään helmeä.



Aivan ihanat. Ketjut roikkuvat lähes olkapäille, korvikset ovat sirot ja kevyet vaikkakin näyttävät. Mä niin tykkään ♥ Korviksissa on myös täysin normeistani poikkeavasti hopeiset koukut. Löysin varastostani muutaman parin niitä ja nyt ovat harvat ja valitut uutuudet saaneet aitoa osaa. Materiaalien, tässä tapauksessa metallien, sekoittaminen ei ole itselleni ongelma, joten muut osat ovat hopeoituja. Isommissa renkaissa suloisia sydänkuvioita, tuovat vähän kontrastia muuten niin kirkkaan hopeiseen ulkoasuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti