maanantai 9. heinäkuuta 2012

Luontoteemaa

Ja lisää korviksia. Ensimmäisistä tuli puolivahingossa kuin kukka jossa varressa lehdet. Korupiikit olivat niin pitkät että niille piti keksiä jotain, ei raaski aina vain katkoa tai tehdä vakio kierteisiä linkkejä. Vasta kuvasta tajusi miten lehtimäiset kiekuroista vahingossa tulikin. Helmi on sitten varmaan jonkinlainen juuripaakku? :)


Kuvasta ei helmien väri oikein välity, ovat hailakan keltaisia, sisällä paljon värivaihtelua, valkoista ja tummempaa viirua ym. Täytyy sanoa että näistä ei ole mitään käsitystä mitä ovat, mutta kiehtovan värisiä. Kuvassa kyllä turhan pliisuja..

 
Seuraava setti syntyi täysin tarkoituksetta toisten korvisten ollessa kesken, etsin nimittäin sopivia helmiä sekoituspussista jossa oli nämä kaunokaiset mukana ja totesin etteivät nämä sovi tekeillä olleisiin vaan ansaitsivat yksinkertaisemmat korut joissa pääsevät pelkät helmet esille. Kauniita, harmi ettei ollut enempää kuin nämä kaksi. Ylä- ja alapuolella on kellertävä pieni kristalli. Roikkuvat simppelisti pallopäisessä korupiikissä ja kierteisellä linkillä kiinnittyvät kullattuun avokoukkuun.


Tämän päivän viimeisissä tuotoksissa on pähkinäistä makua. Antiikkikuparisissa pohjissa on kuparisiin piikkeihin linkitetty helmiäislasihelmiä ja pari lasihelmeä. Helmihatut tekevät niistä kuin pieniä terhoja.


Korviksissa ei ole muuta vikaa kuin että niistä uupuu vielä koukut. Hitusen käyttökelvottomat siis sanoisinko.. Täytyy langasta koittaa itse taivutella sopivan väriset, kulta tai hopea kun värinä ei mielestäni näihin oikein istu. En oikein tiedä mitä pidän noista pohjista. Ovat kaiken lisäksi yksipuolisia. Näitä on paljon, FMG-tukkupussi, joten toiset korvikset on jo aiemmin tehty ja lisää käyttötarkoituksia on mietinnässä. Pitäähän sitä pyrkiä varastot hyödyntämään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti