tiistai 14. elokuuta 2012

Vanhempia kaunokaisia

Koska superlaiska allekirjoittanut ei ole saanut otettua kuvia ties kuinka monista viimeisimmistä, eikä uusiakaan tällä tahdilla synny ennen ensi vuotta (sori nyt vaan odottelijat), esittelemme vanhempia.

Lasi- ja hematiittihelmistä koottu vähän hillitympi kaulakääty:


Helmissä on ihana säihke, mustat isot pyöreät ovat tasavärisiä kiiltäviä, mutta siniset fasetoidut isot ja pyöreät pienemmät ovat lähes kuin tummansiniset stardust-helmet. Niissä säihkyy kimallukset kilpaa auringon kanssa. Alemmassa kuvassa näkyy kimalteet (ja kameran heijastus) hyvin.


Tämä kuva täytyy laittaa koska jostain syystä jään tätä itse aina tuijottamaan. Siinä on jotain vangitsevaa. Tai ehkä alitajunta jää miettimään miksi noin kummallinen kuva..


Toisena koruna tämän kanssa samaan aikaan valmistuneena hieman blingimpi versio. Löytyy samoja helmiä sekä hieman hifistelevämpää välihelmeä ja hematiittia eri muodoissa.


Mukana myös fasetoituja kirkkaita lasipalloja ja savunvärisiä rondelleja. Aika näyttävä, vaikka itse sanonkin. Myös taustalla oleva hella tulee huomioida lähes antiikkisena nähtävyytenä. Kuvausalustana mitä mainioin. Koru myös näkyy kokonaisuutena, lähes.



Viimeisessä pakko vielä erikseen esitellä mikä kimallus noissa tummansinisissä palleroissa on. Ihan mielettömät varsinkin auringonvalossa. Alkaa jo vivahtaa lilaan.


3 kommenttia:

  1. Kauniita koruja... Kimaltelevat tummat helmet on tosi upeita, ovatko ne oikeasti lasia??? Näyttävät aivan sinisiltä kultakiviltä :)
    Blogissani on sinulle tunnustus :D

    VastaaPoista
  2. Siniset helmet todellakin ovat sinisiä kultakiviä-helmiä, eivätkä lasia =) Upeita ovat korusi!! =)

    VastaaPoista
  3. Iso kiitos valaisusta :) On niin paljon nimettömänä ostettuja helmiä, nämä yhtenä niistä, ettei puolistakaan tunnu tietävän merkkiä :D Katsonut olen ettei ihan lasilta näytä, mutta toisaalta ei ole ollut aavistustakaan mikä kivi moiselta näyttää. Nyt olen pienen pykälän viisaampi :D

    Cartsu: Erityisisokiitos tunnustuksesta. Ei kun ihmettelemään osaanko tehdä sille jotain ohjeenmukaista :D

    VastaaPoista