torstai 9. elokuuta 2012

Voittajat ja kortti

Ihan järkyttävän säälittävän epäaktiivinen bloggaaja, anteeksi. Aktiiviset osallistujat Ankkuli ja Marita arpoutuivat voittajiksi (koska allekirjoittanut yrittää nyt oikeasti saada itseään niskasta kiinni ja syytä tehdä jotain muuta käsillään kuin koneella kirjoitusta tai ratin pyörittelyä), joten lupaan pyhästi ennen ensilumia saada palkinnot kaulaan :D

Lisäksi kaivelen tikun syövereistä korttikuvia, pitkästä aikaa :)

Eli tässä mökkireissun tuotosta, pikkuserkun rippijuhliin tehty kortti.


Ihan nätti kortti mielestäni, vähän hankala oli täysin sinistä paperia omistamattomana keksiä jotain "äijää" miespuoliselle kortinsaajalle. Olen mielikuvitukseton. Mutta ruskeat sävyt ovat varmaankin suht ok. Kanteen tuli paksumpi pahvisivu joka feikisti kiinnittyy (eli ei) kahdella haaraniitillä. Pituus ei niiteissä riittänyt joten joutuivat vain koristeiksi. Lisäksi kulmassa jonkinlainen onnenrahaksi tarkoitettu myntti. Takakansi oli erityisesti mieleeni.



Sisältä kortti on suunniteltu kantamaan pienen lahjuksen, joten oikealla on tasku johon sujahtaa mukavasti seteli tai lahjakortti. Vasemmalle linnun ympärille tuli lahjanantajien allekirjoitukset.



Viimeisenä täysin erillisenä edellisestä verrokkiesittelyyn kortti jonka tein ensimmäisten joukossa. Meni kaverin muksulle 4-vuotislahjan yhteyteen. Jotenkin taas pojalle sopivan kortin löytäminen 3min varoajalla (koska sellaisen unohti tietenkin ostaa..) oli kovin vaikea tehtävä. Pitäisi varmaankin panostaa siihenkin joskus kun on aikaa ja energiaa. Jompi kumpi on jotenkin aina aika pahasti vähissä.. Mutta kortista kyllä tykkään. Kukka on monikerroksinen kolmiulotteinen huopakukka ja ihanan aurinkoinen (korttikin kun luovutettiin jo heinäkuussa).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti