tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ketunhäntiä ja erilaisia helmiä

Täytyy esitellä hieman vanhempaa tuotantoa. Nämä ovat ehdottomia lempparikorujani joista rannekoru on ollut käytössä todella paljon. Varsinkin siihen nähden että käytän todella harvoin koruja..

Kissansilmät välkkyvät ihanasti ja tuovat eloa helmiin. Tykkään luonnonkivissä erityisesti niiden pienistä virheistä ja kaikista sisällä vilkkuvista ja välkkyvistä erilaisuuksista, ja vaikka lasihelmiä paljon käytänkin, niiden "täydellisyys" on välillä.. tylsää. Kissansilmähelmet, erityisesti nämä kyseiset yksilöt ovat jotenkin kiviämäisempiä, ehkä siksi mieluisia. Sitä paitsi rrrrakastan tällaisia hillityn räikeitä värejä.



Korviksetkin ovat ihan kivat, mutta näitä on tullut käytettyä huomattavasti vähemmän, olen jämähtänyt muutamaan pariin jotka kiertävät korvissa enkä oikein osaa laajentaa valikoimaani vaikka omistan vuosikymmenten saatossa ostettuja ja itse tehtyjä korviksia varmaan tuhat paria..



Viimeisimpänä täytyy esitellä vähän erilaisia helmiostoksia. Pitkästä aikaa hankin tällaisia, eivät tosin olleet viimeisimmät joskus 15 vuotta sitten tämän värisiä vaikka saman asian ajoivat. Arvon leidit varmaan tunnistavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti