lauantai 25. toukokuuta 2013

Ruusuilla tanssimista

Näillä piikitkään ei ole kovin terävät joten sopii vaikka tanssiakin. Olen ollut kovin saamaton tekemään mitään tuotteliasta käsityörintamalla viime aikoina, joten olen hakenut inspistä toisten blogeista ja vaikka mistä. Ihan helmee -blogissa on ollut vaikka mitä inspiroivaa, yhtenä ensimmäisenä oli pakko kokeilla heti alkuun virkkuusormi syyhyten tällaisia:


Kyseessä alunperin Ninuskan ohjeella tehdyt ruusut jotka itse toteutin hyvin kirjaimellisesti, mutta joista tuli luonnollisesti jotain aivan muuta kuin alkuperäiset.. Huomasin että silmukoiden kiristys viimeisellä 'terälehtikierroksella' ja ruusun kasaaminen kokoon vaikuttavat huomattavasti ulkonäköön. Oikeanpuoleinen on tehty ensimmäisenä, se luonnollisesti varastettiin käsistä samantien ja päätyi pikkuihmisen pantaa koristamaan, jonka jälkeen piti tilaustyönä tehdä toiselle pikkuihmiselle samanlainen. Joka valmistui noin 5min ennen nukkumaanmenoa, mutta tilaaja oli harvinaisen tyytyväinen, mikä tietenkin aina mieltä lämmittää :)

Lanka on ihanaista, oletettavasti itse värjättyä vaaleahkon punaista (joka kuvassa on vähän vaaleampaa kuin luonnossa kiitos kameran salaman ja pimeässä otetun kuvan), jonka sisareni minulle joskus aikaa sitten raijasi kera muiden vaaleanpunaisten kerien, ajatuksena varmasti tehdä tällaisia söpöyksiä pikkuihmisille jotka kovasti vaaleanpunaisesta pitävät ;)

Olen mielessäni keksinyt näille jo monen monta käyttötarkoitusta ja variaatioita tulee varmasti paljon niin väreissä kuin koossa ja muodossa. Aivan ihana pikkuväkerrystyö, suosittelen kokeilemaan, sopii vaikka aloittelevalle virkkaajalle :)





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti