lauantai 15. kesäkuuta 2013

Sormuksia

Pakko nyt jotain yrittää saada pitkästä aikaa julkaistua. Materiaalihankintoja on tullut tehtyä viime aikoina aivan järjettömiä määriä. Siis puhutaan vähintäänkin kohtuuttomista määristä.. Lopputuotteita ei kuitenkaan ole valmistunut.. no.. pitkään aikaan. Jotenkin inspis on ihan hukassa. Otan kivoja helmiä käteen, näen minkälaisen korun niistä haluaisin, mutta en jaksa tehdä asialle mitään. Tuntuu liian haastavalta aloittaa koska se vaatii jotain muutakin kuin helmien asettelua kivannäköisiin riveihin. *Huokaus*

Tässä nyt kuitenkin näitä vanhempia tuotoksia. Sormuksiakin olisi kauheen kiva tehdä, mutta jotenkin koskaan ei ole täysin oikeanlaista pohjaa mitä haluaisi käyttää, tai metallilanka ei vääntelehdi yhteistyökykyisesti haluttuun suuntaan. Olen siis vain saamaton, laiska, tai tosi pahasti korujumissa. Olen ajatellut aloittavani oman henkilökohtaisen 'koru päivässä' haasteen (johon tietenkin muutkin ovat kannustettuja tarttumaan!), mutta en ole sitäkään saanut aikaiseksi korkata. Voiko taas hankalampaa olla?! Jonkinlaisen swapin sitä varmaan tarttis etät olisi "pakko" inspistellä itsensä liikkeelle edes kerran..



Ylhäällä: Hopeoituun metallilankaan kieputettu foliolasihelmi. Ihana yksilö joka piti tuoda esille ympäristössä joka korostaa hänen ainutlaatuista kauneuttaan.


Oikealla:
Hopeoidussa metallilangassa yksi ylimääräiseksi jäänyt keltainen lasihelmi, äidin kauniista korusta purettu ja uusi elämä lahjoitettu. Tämä uudistettu versio kaulakorusta lähti joskus pari vuotta sitten siskontytön matkaan.


Alhaalla sormus, johon on ohuella metallilangalla kieputeltu lukuisia pikku kristalleja ja lasihelmiä. Antiikkimessingin värinen pohja sopii värimaailmaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti