perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sorminappi

Nyt on pakko myöntää, etten todellakaan ole varma olenko julkaissut tämän joskus kauan sitten. Selailin jonkin matkaa taaksepäin postauksiani enkä törmännyt tähän, mutta mitäpä sekin nyt sitten tarkoittaa.

Sormus on tehty jo kauan sitten. Se on ehkä ainut onnistunut kieputettu sormus. Kivi istuu kivasti sormeen, kaunis yksittäinen nappi piti käyttää hyödyksi ja mikäpä parempi kuin sormus, jossa ei ole kiven lisäksi mitään muuta. Tämä oli jotain jaspista, muistelen joskus tilanneeni näitä muutaman kappaleen ihan kotimaisesta helmikaupasta. Jokunen kaverinsa löytyy yhdestä kaulakorusta jolle olen myös miettinyt muodonmuutosta.



Kivi on aivan älyttömän kaunis. Impression jaspista olisiko? Mikäköhän se mahtaa suomennettuna olla.. Ai miten kauniisti törröttää kuparinen langanpää alemmassa kuvassa. Onko kaikille nyt ihan selvää ettei tässä taloudessa käytetä tyyriitä hopeoita :D


Kovasti on taas ideoita, prosessissa. Toteutus uupuu aivan täysin. Pakko järjestää oikein suunniteltua aikaa askartelulle korujen parissa, muuten ei tästä tule kohta yhtään mitään. Materiaaleja tulee hamsteroitua lisää kilokaupalla koko ajan vaikka ja miltä mantereelta, mutta korujen toteuttaminen? Jaa-a, siinäpä onkin sitten aivan eri juttu..

Kiitos te ihanat ihmiset jotka tuossa juhannuksena ja aiemmin kevensitte korutaakkaani hieman, vielä on paaaaljon lähdössä pois tästä kämpästä, että kiinnostuneet tätäkin kautta viestiä vaan :) Olen niin huono pääsemään eroon valmiista tuotoksista kun en niitä yleensä aktiivisesti missään markkinoi, mutta ehkä tätäkin puolta täytyy alkaa parantamaan. Omassa käytössä oleva valikoima on kuitenkin niin pieni ja halu tehdä kaikkea erilaista suuri, että on vaikea saada pelkille tutuille tungettua kaikkea.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti