tiistai 19. kesäkuuta 2012

Korviskimara

Tänään tuli tehtyä muutamat uudet korvakorut, mutta koska kuvata en ole vielä jaksanut, pääsee näkyviin vanhoja tuotoksia joista tuli eilen kuvattua aikasta monet.

Söpöset keltapohjaiset raidalliset sydämet ja pikku kristallit kaverina.


Ihanan pinkit helmiäislasihelmet ja pienet kristallit. Nämä koukut ovat ihan suosikkeja. Ihanan simppelit ja nätit. Tahtoo oman jigin niin saa (yrittää) väänneltyä omia koukkuja.


Koska harrastukset kannattaa aina aloittaa varustelulla, ei suinkaan tarpeiden kartoituksella, on allekirjoittanutkin joskus 6 vuotta sitten tilannut ensimmäisenä satsin helmiä ja jotain random tarvikkeita, sen jälkeen miettinyt mites näitä käytetään.. Siksi löytyy edelleen laatikosta muutama enkelinsiipi. Ensimmäisen ja tähän saakka viimeisen kerran olen käyttänyt kaksi kappaletta näihin korviksiin, jonka jälkeen olen jäänyt odottamaan parempaa inspiraatiota jäljelle jääneiden käyttöön. Eli hieman erilaiset lasienkelit:


Nämä lasityynyn tapaiset ovat vallan suloiset. Väri on hauska oranssin-vaaleanpunainen ja sisällä ihanaisia ilmakuplia jotka tuovat eloa. Avokoukussa nekin. Eikös melkein kaikki..


Suhteessa nappikorviksia syntyy ehkä noin 2% kaikista, jos sitäkään. Tässä kuitenkin peräti yhdet. Metallilehtiä ja lasitikareita ohuella hopeoidulla langalla ketjuun kieputeltuina.


Ja vielä yhdet avokoukkuiset ettei tilastot ihan pääse vääristymään. Tosi pienet ja kevyet, värikin on nätti.


Kenties huomenna kuvia tämänpäiväisistä tekeleistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti